Baggrund

Jeg er uddannet psykolog ved Aarhus psykologiske institut, er medlem af Dansk psykolog forening og autoriseret af Dansk psykolognævn. Jeg er bosiddende og praktiserende psykolog i København V.

Jeg har mange års erfaring i arbejdet med terapi og rådgivning – både med enkeltpersoner og med grupper, samt supervision af psykologer og andre faggrupper. Jeg har været privatpraktiserede siden 2003 og har i den sammenhæng primært arbejdet med voksne. Jeg har altid haft andet arbejde ved siden af – aktuelt i PPR i Høje Taastrup, hvor jeg yder terapi, supervision og rådgivning til og omkring børn og unge. Noget af det jeg arbejder mest med i min praksis er psykiske problemer som: Angst, depression, tvangshandlinger, samt personlige kriser knyttet til emner som tab, sygdom, ensomhed og selvværdsproblemer.

Jeg har videreuddannelse indenfor kognitiv terapi. Mit primære teoretiske fundament og terapeutiske erfaring ligget indenfor kogntiv terapi.
Hvis du er interesseret i Personlig Coaching, kan jeg henvise til min bror Esben Rune Hansen som er Life Coach. Du kan finde hans hjemmeside her. Han bor på Vesterbro